Ivriani בר-מסעדה איטלקית פיוז'ן הממוקמת ברעננה, מציעה מקום של שיתוף חוויות ויצירת קשרים חברתיים סביב מטבח איטלקי-פיוז'ן. המסעדה פתוחה בוקר, צהרים וערב ומציעה מגוון רחב של מנות ייחודיות המשלבות את איטליה ואת הטוב שבאוכל האירופאי. Ivriani מציעה גם חיי לילה תוססים עם בר קוקטיילים, ערבי מוזיקה מכל הסגנונות ודי'-ג'יי להרמת המצב רוח. בנוסף למנות מפתיעות ואווירה טובה, Ivriani מציעה גם עיצוב מרהיב וטרנדי המיובא הישר מחו"ל שיוציא אתכם מרחובות רעננה וטיס אתכם ישירות לאיטליה.
המטבח האיטלקי לא מוכר רק מהמטעמים המופלאים שלו - אלא גם כחוויה משפחתית של שיתוף מסביב לשולחן.
אצלנו ב-Ivriani אפשר לאכול בקבוצות, ממש כמשפחה אחת, מסביב למנות משותפות ואהבה משותפת שתיצור חוויה ייחודית ומענגת.
וכמובן כל זה באווירה של חגיגות - צלחות עוברות מיד ליד, הרמות לחיים, חגיגות ימי הולדת, וצחוקים מתמשכים. אז Ivriani מזמינה אתכם להצטרף אליה לזרם חדש של שיתוף, בו המוטו שלה הוא "האני מאמין שלי הוא אני המאמין שלך" וביחד נהנה מאוכל טעים ומאווירה טובה.
אז למה השם " Ivriani" אתם שואלים? ה"עברי" שנמצא בכל אחד מאתנו לא אוהב פשרות: הוא ילך בחורף עם כפכפים וסוודר, יצעק על חברת האינטרנט שלו מדי שבוע ולבסוף אף פעם לא יתנתק. אנחנו לא באנו לתת פשרה, באנו לתת פתרון. Ivriani מציעה תפריט מגוון המתאים לכל "עברי" שבכם, כך שתוכלו להתענג ממנות בריאות מבלי להתפשר על טעם, ומנות מושחתות לשובבים שבניכם- אשר לא יביישו גם את חו"ל.
מסעדת עבריאני מנוהלת ע"י עמנואל דיין המתגורר ברעננה . את דרכו בעסקי המזון החל דיין בגיל 24, לאחר שסיים שני תארים בלימודי שיווק והפצה בבית הספר הבינלאומי לעסקים שבפריז. הוא החל לעבוד בחברת Allied Domecq Retailing Ltd, כיום אחד מתאגידי האלכוהול הגדולים בעולם, והתקדם במהירות. ״באותה התקופה, חברות האלכוהול הגדולות עוד לא האמינו בשוק האירופאי, אבל אני הבנתי שמדובר בשוק גדול ומפוספס שצריך להשקיע בו״. כשנה לאחר מכן, כשהוא בן 25 בלבד, הפך דיין למנהל השיווק והרישוי של התאגיד וקיבל אחריות מלאה על כל השוק האירופאי.
עמנואל עלה לפני כ-16 שנה לארץ עם משפחתו מצרפת, שם ניהל את אחת הרשתות מזון הגדולות "Le Paradis du Fruit" ובה יותר מ-30 סניפים בכל רחבי צרפת.
לאחר שהתמקם, התבונן לא מעט והתחיל ללמוד את התרבות הישראלית לעומק ; החליט דיין לפתוח את מסעדת ק-פה האנוי במרכז תל-אביב. הרצון לפתוח סניף כשר למרות ההתנגדויות והלחץ מהתקשורת נובע ממקום אמיתי ורצון לחבר : ״למדתי בצרפת שהתפקיד של מסעדה לא מסתכם רק בשורת הרווח. התפקיד שלה הוא בעיקר לחבר בין אנשים״, הוא מסביר את ההחלטה. ״אם הייתי פותח כאן את ק-פה האנוי בגרסה הלא כשרה, הייתי למעשה מדיר קהל שלם. בצרפת, כל הפוליטיקאים מתחילים את הקמפיינים שלהם במסעדות ובבתי הקפה. הסיבה לכך פשוטה - שם הם יכולים לפגוש את כולם - עשירים, עניים, דתיים, חילוניים, טבעונים וחובבי בשר. מסעדות ובתי קפה, לפי ראייה עולמית, הם מקומות למפגשים ולשיח פוליטי שמתקיים בין זהויות שונות״.
ההצלחה של מסעדת ק-פה האנוי לא איחרה להגיע, והיא כרגע אחד מהמקומות בילוי המוכרים במרכז תל אביב. כדי להמשיך בדרכו ובאמונות שלו, החליט עמנואל דיין לפתוח עסק נוסף, בר-מסעדה ברעננה, עיר מגוריו, שגם שם הקונספט הנו חיבור בין אנשים. לפתוח עסקים בארץ ישראל ולקבל הזדמנות לחבר, זהו התגשמות חזונו של עמנואל: ״הגעתי לארץ בזמן ההתנתקות, כציוני, שנים רבות דמיינתי את העם היהודי כעם מאוחד, וההתנתקות העציבה אותי מאוד, כמו גם כל מה שקורה עכשיו. אני חושב שזה הזמן לחבר בין האנשים. משמח אותי לראות חיבורים חברתיים שנעשים דרך אוכל. זה האושר העילאי שלי, הכיף שבחלוקה. אנחנו כמסעדנים חייבים לשאוף לזה״.
מסעדת עבריאני כיום מביאה לרעננה את ההזדהות הציונית ואת רוח החלוקה שבעם. כי אין כמו אוכל טוב כדי לחבר בין אנשים.